.

ویژه رمضان

http://efaf-hejab.persiangig.com/other/ramazan.jpg

منوي اصلي

دینی و زندگی

http://serat.org
http://serat.org
http://serat.org
http://serat.org
http://serat.org
http://serat.org

جستجو در سايت

عضویت در صراط






دریافت رمز عبور
عضویت در سایت

راز دل

serat.org
 
خانواده نوپا چاپ ارسال به دوست

serat.org  نوپا، به کودکی گفته می شود که تازه راه رفتن را شروع کرده و معمولا با چند قدم راه رفتن زمین هم می خورد. خوشبختانه همه ی اطرافیان هوای او را دارند و او را مراعات می کنند. اما خانواده نوپا! خانواده ای است که با عروسی یک عروس و داماد تاسیس شده و در آغاز راه باید ابتدا روی پا ایستادن را تجربه کند و گام بردارد...

خانواده نوپا در کنار تنظیم روابط خود با دیگر خانواده ها (خصوصا دو خانواده اصلیِ خودشان که هر یک فرزند یکی از آن دو خانواده بوده و  هستند و رسما از آن خانواده مستقل شده اند) برای اینکه بتوانند هویت جدید خود را به عنوان "یک خانواده مستقل" احساس کنند، در کنار آگاهی به فرصت نیاز دارند.

خانواده نوپا در این مدتِ "نوپا بودن" احتمالا مثل یک کودکِ نوپا شاید زمین بخورند ولی کمتر مورد احترام، مراعات و حمایت هوشمندانه و خردمندانه قرار می گیرند تا با عشق و امید و خودباوری و توکل به خداوند، بتوانند خود را قوام و دوام بخشند.

همچنین پژوهش ها حکایت از این دارند که این دو، تا زبان و احساس و هیجان یکدیگر را خوب بفهمند، حداقل 6 ماه تا 3 سال زمان لازم دارند و در این مدتِ "نوپا بودن" احتمالا مثل یک کودکِ نوپا شاید زمین بخورند ولی کمتر مورد احترام، مراعات و حمایت هوشمندانه و خردمندانه قرار می گیرند تا با عشق و امید و خودباوری و توکل به خداوند، بتوانند خود را قوام و دوام بخشند.

خانواده

متاسفانه سال گذشته 126 هزار طلاق در ایران ثبت شد. یعنی 252 هزار نفر طلاق را تجربه کردند و بسیاری از عزیزانی که خانواده ی نوپای آنها پارسال و سالهای قبل، به سرانجام تلخ طلاق منجرشده، شاید در صورت برخورداری از دانش و مهارت های لازم خانواده ی نوپای آنها با اولین زمین خوردن ها ، زمین گیر نمی شد!

 ازدواج از مهم ترین مسائل اجتماعی است و آمار دقیقی از میزان موفقیت و عدم آن در دست نیست. خصوصا از آشفتگی ها، کش مکش ها و بی ثباتی ها و سردی های مراحل قبل از طلاق و طلاق های عاطفی که گزارش و آماری تهیه نمی شود به هرحال می بایست از آمارهای نگران کننده طلاق و نرخ رو به رشد آن و سایر مشکلات ازدواج نا امید نشویم و به جای انفعال، هر یک از ما با عزمی راسخ و همتی مضاعف به سوی تلاش و مجاهدت علمی و فرهنگی گام برداریم و به قدر وسع بکوشیم.

برای اطلاعات بیشتر از نحوه برگزاری کارگاه های آموزشی مرتبط با این موضوع می توانید به پایگاه حجت الاسلام شهاب مرادی مراجعه فرمایید .

 

منبع: سایت حجت الاسلام شهاب مرادی

 
< بعد   قبل >
 

زبان سایت

شـمـا می‏توانید صراط را علاوه بر زبان شیرین فـارسی، با 36 زبان دیگر دنیا مـشاهده کنید !
آلباني آندورا بلغارستان چين دانمارك استوني فندلاند آلمان يونان مجارستان هندوستان اندونزي ايتاليا ژاپن لاتويا جمهوري چك مالت ليتواني
هلند فيليپين لهستان پرتغال روماني روسيه عربستان صربستان اسلواكي اسلوني كره جنوبي اسپانيا سوئد تايلند تركيه اوكراين انگليس ويتنام

تبلیغات

http://sirafnews.persiangig.com/image/sirafnews.gif
http://efaf-hejab.persiangig.com/efaf.gif
http://sirafnews.persiangig.com/image/serat222.jpg
http://sirafnews.persiangig.com/image/buhost.gif

مطالب خواندنی





www.serat.org
www.serat.org
www.serat.org
معرفی اهالی بهشت
شهادت آیت الله بهجت
ارتباط با نامحرم
خواستگاری قرآنی
زیارت عاشورا با ده نوای مختلف

پشتیبانی

ارتباط با مدیر سایت


پاسخگویی مستقیم به مسائل شرعی

وهابـیت

قرآن و حدیث
 
اساتید خانم

فقه و احکام

مــــــشاوره

اعــــــــتقادیی

(دفتر آيت ا.. مكارم شيرازي)

پيوند‌ها

.