|
 صراط؛ امام جمعه بوشهر با تبريك ميلاد امام حسين (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) گفت: سپاه و بسيج نور چشم امت اسلامي هستند.
آيتالله غلامعلي صفاييبوشهري در خطبههاي نماز جمعه اين هفته بوشهر اظهار داشت: چون سپاهيان راه حسين (ع) را ميپيمايند ريشه در خون حسين (ع) دارند و روز تولدش را روز پاسدار ناميدند.
وي افزود: انقلاب اسلامي ايران هر چه دارد مديون بسيجيان و سپاهيان و ارتشيان جا بركف است...
به گزارش صراط؛ آيتالله غلامعلي صفاييبوشهري در خطبههاي نماز جمعه اين هفته بوشهر اظهار داشت: چون سپاهيان راه حسين (ع) را ميپيمايند ريشه در خون حسين (ع) دارند و روز تولدش را روز پاسدار ناميدند.
وي افزود: انقلاب اسلامي ايران هر چه دارد مديون بسيجيان و سپاهيان و ارتشيان جا بركف است.
امام جمعه بوشهر با اشاره به اينكه سپاه در همه عرصههاي بينظير وارد شده است، بيان داشت: سپاه بازوان مستحكم دفاع از نظام و شمشير بران نظام در مقابل استكبار جهاني است.
صفاييبوشهري تصريح كرد: سپاه ميرود تا با هدايتهاي فرمانده كل قوا مقام معظم رهبري، سپاه حضرت بقيهالله الاعظم (عج) شود.
وي با اشاره به روز جانباز از مسئولان اجرايي خواست در خدمت خانوادههاي جانبازان و ايثارگران باشند و از هيچ كوششي براي رفع مشكلات آنان دريغ نكنند.
امام جمعه بوشهر با تبريك روز بهزيستي و تامين اجتماعي، خدمات انجام شده توسط اين دو نهاد را ستود.
صفاييبوشهري 26 تير سالروز تاسيس شوراي نگهابان را تبريك گفت و عنوان داشت: شوراي نگهبان حافظ مباني اصيل دين، ديانت و اسلام در چارچوب قانون اساسي است و تضعيف شوراي نگهبان تضعيف اسلام و نظاام و تقويت شوراي نگهبان تقويت اسلام و نظام است.
امام جمعه بوشهر با اشاره به حلول ماه شعبان اين ماه را ماه حضرت محمد (ص) ناميد و گفت: ماه شعبان ماهي است كه انسان بايد فضاي معنوي خود را پاس بدارد.
وي با بيان اينكه بزرگترين عمل براي انسان تفكر است، اظهار داشت: ماه شعبان ماه انس با خداست و استغفار در اين ماه فضيلت زيادي دارد.
صفاييبوشهري تاكيد كرد: به تمام مسئولان عرضه ميكنم اگر ميخواهيد خدا از شما راضي باشد به مردم به ويژه اقشار محروم و فقرا خدمت كنيد چرا كه به همان اندازه نيز خدا به شما خدمت ميكند.
امام جمعه بوشهر در بخش ديگري از سخنان خود بيان داشت: رفتار ديني، اخلاقي و الهي داشتن همان عبوديت الهي و همان صراط مستقيم انسان است.
وي گفت: يكي از موانع رسيدن به راه مستقيم عوام فريبان فرهنگ ابتذالي هستند كه گاهي خودآگاه و گاهي ناخودآگاه محيط ديني را دچار انحراف ميكنند.
صفايي بوشهري خاطرنشان كرد: مسائل اعتقادي، رفتاري، اخلاقي، سياسي، قوميگرايي و... بخشي از موضوعاتي است كه عوامفريبان فرهنگ ابتذالي به آن روي ميآورند.
|